Mijn naam is Manda Gritter en ik woon met mijn prachtige gezin in Beilen; middenin het mooie inspirerende Drenthe.

Ik houd van nieuwe dingen, verandering, uitdagingen. Ik vind het fantastisch om steeds weer nieuwe stukjes van de wereld te ontdekken en me te laten inspireren door de kleine en grote dingen om me heen.

Ik ben een beelddenker én beeldmaker. Jarenlang vroeg ik mij af waarom tekst bij mij zo slecht blijft hangen.Totdat ik mij er bewust van werd dat ik in meer in beelden denk dan in woorden, en ik ben niet de enige. Iedereen wordt geboren als beelddenker en 60% van de mensen blijft leren en denken in beelden. Niet gek dus dat tekst vaak niet blijft hangen.

Ik hou van brainstormen én creëren. Ruim 10 jaar werkte ik als procesregisseur en adviseur aan honderden huisvestingsprojecten, van visieontwikkeling tot oplevering. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan in het vertalen van ideeën naar concrete plannen.

Samenwerking vormt de ‘gele draad’ in alles wat ik doe. Alleen gaat het soms sneller, maar samen komen we verder. Het is voor mij dé manier om tot krachtige resultaten te komen die écht impact hebben! Resultaten die precies verbeelden wat jij bedoelt.

Ben jij benieuwd wat de impact van beelden kan zijn in jouw organisatie?