Leeromgeving als instrument

Visualiseren visie en werkwijze

Praatplaat Leeromgeving als instrument

Leeromgevingen veel beter benutten als instrument voor het onderwijs! Dat is waar Atje Deinum (Wierda Design) en Lotte van Egmond (Lot to Learn) dagelijks aan werken.

Samen gingen we aan de slag om hun visie en werkwijze in beeld brengen door middel van een whiteboardanimatie ‘Leeromgeving als instrument’.

Met hun aanpak ‘Leeromgeving als instrument’ helpen ze scholen hun leeromgeving in te zetten als instrument om op een fijne manier tot optimale leerresultaten te komen en leerlingen voor te bereiden op de wereld.

“Het vertalen van onze missie en ons doel zichtbaar maken, dat was de reden voor ‘Leeromgeving als instrument’ om PicturePower in te schakelen. En dat is meer dan gelukt! PicturePower heeft ons laten inzien welke boodschap wij willen delen naar onze klanten. Door de begeleiding van Manda kregen we de kern van onze missie, onze aanpak en ons doel helder. Tijdens het proces liet Manda ons op een prettige manier nadenken over waarom we doen wat we doen, wat we willen bereiken en wie onze doelgroep is. Door de begeleiding werd onze missie en de aanpak van de Leeromgeving als instrument nog sterker. Het eindresultaat in beeld was een alles zeggende animatie. Informatief, duidelijk, tijdloos en in te zetten ter inspiratie voor mogelijk toekomstige opdrachtgevers.”

Lotte van Egmond – Lot to Learn & Atje Wierda – Buro Wierda

Benieuwd of een whiteboardanimatie ook geschikt is voor jullie boodschap?