Wil jij dat jullie boodschap écht impact heeft?

Laten we de kracht van beelden, samenwerking en herhaling bundelen en samen meer impact creëren met jouw boodschap.

We vertalen jullie boodschap in krachtige beelden: helder, inspirerend en met impact.

Dat doe ik niet alleen, maar samen met jou en jouw organisatie, zodat het eindresultaat precies past bij jullie boodschap

Het blijft pas echt hangen als je het vaker hebt gezien, ik help jullie graag jullie boodschap op verrassende, creatieve manieren in de schijnwerpers te zetten

Of het nu gaat om jullie missie, (jaar)plan, project of proces, elke boodschap wordt versterkt door krachtige beelden.

Wat ik voor jou kan betekenen?

Krachtige Beelden

Vergroot de impact van jullie boodschap! Iedereen begrijpt beelden, het trekt de aandacht en blijft hangen. Door jullie boodschap te vertellen met beelden onthouden mensen het veel beter. Met beelden die precies aansluiten bij wat jullie willen vertellen, is jullie boodschap helder, inspirerend en zichtbaar.

Vertel je mij wat jullie boodschap is, wie jullie doelgroep is en welke beelden en ideeën jullie er zelf bij hebben? Dan vertalen we samen jullie boodschap in krachtige beelden.

Interactieve Beeldbrainstorm

Maak gebruik van de kracht van beelden én samenwerking! Samen aan de slag met beelden inspireert en activeert. Zo kan jouw hele team of organisatie bijdragen aan de kracht van jullie boodschap en heb je al tijdens het proces meer impact.

Tijdens een interactieve beeldbrainstorm vertalen we ideeën naar concrete plannen en zoeken we samen de beelden die jullie boodschap vertellen. Het resultaat van onze beeldbrainstorm wordt verbeeld in een krachtige beeldplaat.

Anders in Beeld

Wil jij krachtige beelden op een andere manier inzetten? Een visueel planbord, een poster met heldere (huis)regels, krachtige illustraties voor een brochure… iets heel anders.

Van beelden wordt 80% onthouden van woorden maar 20%. Met een krachtige combinatie van woord en beeld creëer je dus veel meer impact. En ik houd ontzettend van impact én anders, dus neem snel contact met me op, ik denk graag met je mee.

NIEUW: JAARPLAN in BEELD

 

Jullie plannen voor 2020 in één oogopslag zichtbaar!

 Samen op een inspirerende en interactieve manier aan de slag met jullie jaarplan!

 Jullie doelen voor 2020 op een heldere, overzichtelijke en inspirerende poster!

Laten we samen meer impact creëren met jullie boodschap!