Header Over Ons Nieuw zonder achtergrond aangepast

ONS TEAM

Als beelddenkers en makers verbinden we vliegensvlug de belangrijkste informatie tot de kern van het verhaal. De essentie vertalen we in krachtig en begrijpelijk beeld. Hierdoor blijft het resultaat beter hangen op de korte én lange termijn. Een mooie basis waarop teams en organisaties verder kunnen bouwen.

Over ons Manda x

MANDA

Visueel facilitator en zakelijk tekenaar

Met mijn aanstekelijke en prikkelende werkwijze breng ik de essentiële zaken op een visuele wijze aan het licht. Als oprichter van PicturePower zoek ik voortdurend naar manieren hoe we met visuele communicatie nog meer impact kunnen maken. Verfrissend, krachtig en helder! 

 

WELMOED

Visueel facilitator en zakelijk tekenaar

Ik verbind complexe data van punt naar punt en van woord naar beeld. Het resultaat? Een duidelijk verhaal in krachtige beelden, welke in je geheugen gegrift staan.

Over ons Welmoed x

“Een krachtig beeld zegt meer dan een prachtig geschreven plan”

Over ons Sandra x

JESSICA

Zakelijk tekenaar en spin in het web

Luisteren, zien en aanvoelen, zowel binnen als buiten het team. Met mijn persoonlijke aanpak zoek ik de magie achter de woorden en verbeeld dit in een tekening. Vaak is dat voor de klant een feest der herkenning!

SIMONE

Technisch (virtual) assistant

Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik puzzel net zo lang, totdat de techniek vlekkeloos verloopt en producten gelanceerd kunnen worden. Ready for take-off!

Over ons Simone x
Vacature projectassistent officemanager picturepower

VACATURE PROJECTASSISTENT-OFFICEMANAGER

Ben jij een energieke duizendpoot die houdt van zowel orde als creatieve chaos?

Voor ons groeiende team zoeken we een proactieve, initiatiefrijke en creatieve projectassistent/officemanager. In deze splinternieuwe rol krijg je de kans om samen met ons de functie vorm te geven.

Je vindt de vacature hier!

Benieuwd wat ons team van visuele professionals voor jouw organisatie kan betekenen?