Header Over Ons Nieuw zonder achtergrond aangepast

ONS TEAM

Als beelddenkers en makers verbinden we vliegensvlug de belangrijkste informatie tot de kern van het verhaal. De essentie vertalen we in krachtig en begrijpelijk beeld. Hierdoor blijft het resultaat beter hangen op de korte én lange termijn. Een mooie basis waarop teams en organisaties verder kunnen bouwen.

Over ons Manda x

MANDA

Visueel facilitator en zakelijk tekenaar

Met mijn aanstekelijke en prikkelende werkwijze breng ik de essentiële zaken op een visuele wijze aan het licht. Als oprichter van PicturePower zoek ik voortdurend naar manieren hoe we met visuele communicatie nog meer impact kunnen maken. Verfrissend, krachtig en helder! 

 

WELMOED

Visueel facilitator en zakelijk tekenaar

Ik verbind complexe data van punt naar punt en van woord naar beeld. Het resultaat? Een duidelijk verhaal in krachtige beelden, welke in je geheugen gegrift staan.

Over ons Welmoed x
Renee website klein

RENÉE

Visueel facilitator en zakelijk tekenaar

Mijn creatieve brein zorgt altijd voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Ik leer, inspireer, leg uit en luister om jullie verhaal duidelijk te krijgen. Als docent heb ik gemerkt dat de effecten van visueel werken groot zijn. Samen zorgen we voor een heldere boodschap die niet vergeten wordt!

 

ILONA

Office Manager / Projectassistent

Ik ben een creatieve, gestructureerde duizendpoot. Zo zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt in een geordende en inspirerende werkomgeving. Ook assisteer ik mijn collega’s tijdens visuele werksessies en projecten bij opdrachtgevers.

Ilona website klein

“Een krachtig beeld zegt meer dan een prachtig geschreven plan”

Over ons Sandra x

JESSICA

Zakelijk tekenaar en spin in het web

Luisteren, zien en aanvoelen, zowel binnen als buiten het team. Met mijn persoonlijke aanpak zoek ik de magie achter de woorden en verbeeld dit in een tekening. Vaak is dat voor de klant een feest der herkenning!

SIMONE

Technisch (virtual) assistant

Problemen zijn er om opgelost te worden. Ik puzzel net zo lang, totdat de techniek vlekkeloos verloopt en producten gelanceerd kunnen worden. Ready for take-off!

Over ons Simone x

Benieuwd wat ons team van visuele professionals voor jouw organisatie kan betekenen?