Wat we doen Header Wit

Wil jij dat jullie boodschap écht impact heeft?

Laten we de kracht van beelden, samenwerking en herhaling bundelen en samen meer impact creëren met jouw boodschap.

opsomming

We vertalen jullie boodschap in krachtige beelden: helder, inspirerend en met impact.

opsomming

Dat doen we  niet alleen, maar samen met jou en jouw organisatie, zodat het eindresultaat precies past bij jullie boodschap

opsomming

Het blijft pas echt hangen als je het vaker hebt gezien, we helpen jullie graag jullie boodschap op verrassende, creatieve manieren in de schijnwerpers te zetten

Of het nu gaat om jullie missie, (jaar)plan, project of proces, elke boodschap wordt versterkt door krachtige beelden.

Onze opdrachtgevers in beeld

UMCG

Jullie hebben in een korte tijd een mooi en professioneel resultaat neergezet. Ik vond het interessant om te merken dat jullie de voor jullie relatief onbekende inhoud snel begrepen en mee konden denken hoe we die konden vertalen. 

Door het in de presentatie stapsgewijs te tonen was het makkelijk om erdoorheen te praten en zijn er verschillende collega’s die complimenten gaven voor de presentatie. Het heeft bijgedragen aan het creëren van besef over het bestaan van dit programma binnen het UMCG. Er zijn veel geïnteresseerde collega’s ontstaan. Het heeft geholpen om de inhoud en omvang van het programma weer te geven, maar ook een zekere fasering duidelijk gemaakt.” 

Jeroen Wolters – UMCG

CBS Ichthus

“Samenwerken met Manda van PicturePower heb ik ervaren als persoonlijk, laagdrempelig, kundig en in staat om aan te sluiten bij ‘verhaal van de school’ en dit ook te voorzien van nieuwe ideeën vanuit haar vakgebied. 

Zo hebben wij ons jaarplan visueel gemaakt en gebruiken we dit in onze communicatie naar leerlingen, ouders, andere scholen en andere belanghebbenden rondom onze school. Dit zorgt voor duidelijkheid en herkenning. Voor het schoolteam biedt de visualisatie hierin hetzelfde. 

Tevens kwam Manda met het idee om onze visualisatie van onze schoolvisie ook speelser te maken en daarin herkenning aan te brengen door te werken met ‘vaste’ afbeeldingen voor onze deelgebieden ‘leren leven’, ‘leren denken’ en ‘leren leren’. Dit is gerealiseerd in samenwerking met een grafisch ontwerpbureau dat het visiebeeld eerder heeft ontworpen. Een mooi voorbeeld wat betreft het zoeken meedenken in mogelijkheden en het bundelen van krachten voor ons als klant.”

Gert Nijmeijer – Directeur CBS Ichthus

Leeromgeving als instrument

“Het vertalen van onze missie en ons doel zichtbaar maken, dat was de reden voor ‘Leeromgeving als instrument’ om PicturePower in te schakelen. En dat is meer dan gelukt! PicturePower heeft ons laten inzien welke boodschap wij willen delen naar onze klanten. Door de begeleiding van Manda kregen we de kern van onze missie, onze aanpak en ons doel helder. Tijdens het proces liet Manda ons op een prettige manier nadenken over waarom we doen wat we doen, wat we willen bereiken en wie onze doelgroep is. Door de begeleiding werd onze missie en de aanpak van de Leeromgeving als instrument nog sterker. Het eindresultaat in beeld was een alles zeggende animatie. Informatief, duidelijk, tijdloos en in te zetten ter inspiratie voor mogelijk toekomstige opdrachtgevers.”

Lotte van Egmond – Lot to Learn & Atje Wierda – Buro Wierda

Wat we kunnen betekenen?

Krachtige Beelden

Vergroot de impact van jullie boodschap! Iedereen begrijpt beelden, het trekt de aandacht en blijft hangen. Door jullie boodschap te vertellen met beelden onthouden mensen het veel beter. Met beelden die precies aansluiten bij wat jullie willen vertellen, is jullie boodschap helder, inspirerend en zichtbaar.

Vertel ons wat jullie boodschap is, wie jullie doelgroep is en welke beelden en ideeën jullie er zelf bij hebben? Dan vertalen we samen jullie boodschap in krachtige beelden.

Interactieve Beeldbrainstorm

Maak gebruik van de kracht van beelden én samenwerking! Samen aan de slag met beelden inspireert en activeert. Zo kan jouw hele team of organisatie bijdragen aan de kracht van jullie boodschap en heb je al tijdens het proces meer impact.

Tijdens een interactieve beeldbrainstorm vertalen we ideeën naar concrete plannen en zoeken we samen de beelden die jullie boodschap vertellen. Het resultaat van onze beeldbrainstorm wordt verbeeld in een krachtige beeldplaat.

Anders in Beeld

Wil jij krachtige beelden op een andere manier inzetten? Een visueel planbord, een poster met heldere (huis)regels, krachtige illustraties voor een brochure… iets heel anders.

Van beelden wordt 80% onthouden van woorden maar 20%. Met een krachtige combinatie van woord en beeld creëer je dus veel meer impact. En wij houden ontzettend van impact én anders, dus neem snel contact met ons op, we denken graag met je mee.

Laten we samen meer impact creëren met jullie boodschap!